2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern layihamlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Kaçış yolları ve başka tedbirler, yangın yahut öbür müstacel durumlarda hayat emniyetliğinin salt tenha bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına nazar boncuğu çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel tavır çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de birlik yangın kapısı hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Bu haberi beğendiyseniz, lütfen toplumsal iletişim araçları hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin bile haberdar olmasını sağlamlayabilirsiniz.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, dışarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı ciğerin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page